Buitengevel isolatie

Wenst u uw woning te renoveren of energiezuiniger te maken?

Het spreekt voor zich dat als wij ons profileren als uw partner voor totaalrenovaties, dat wij ook kei zijn in buitengevel isolatie. Wij hebben verschillende oplossingen voor u om uw gevel te isoleren.

We sommen ze graag voor u even op:

Isolatiepanelen

Dit zijn voorgefabriceerde panelen van isolatiemateriaal die rechtstreeks op de buitengevel worden bevestigd. Ze kunnen worden gemaakt van verschillende materialen, zoals polystyreen, polyurethaan, PUR-schuim of minerale wol.

Natte gevelisolatie

Dit is een methode waarbij isolatiemateriaal in de vorm van speciale pleisters, bijvoorbeeld crepi, rechtstreeks op de buitengevel wordt aangebracht. Deze pleisters bevatten isolerende additieven en worden afgewerkt met een toplaag, zoals een sierpleister of verf.

Systeem met frames

Dit is een systeem waarbij isolatiemateriaal wordt geplaatst tussen een frameconstructie die aan de buitenkant van de gevel wordt bevestigd. Het frame fungeert als een draagstructuur voor de isolatiepanelen en kan worden afgewerkt met verschillende soorten gevelbekleding, zoals hout, steen of pleisterwerk.

Silicaatverf

Dit is een soort verf dat speciaal is ontwikkeld voor het isoleren van gevels. Het bestaat uit minerale bestanddelen die vochtregulerend zijn en zorgen voor isolatie.

Al deze toepassingen kunnen helpen om de energie-efficiëntie van uw woning te verbeteren, de warmte binnen te houden en de energiekosten te verlagen. Ze kunnen ook de geluidsisolatie verbeteren en via de afwerking het uiterlijk van uw woning upgraden. Het juiste type toepassing hangt af van verschillende factoren, waaronder het type gevel, de gewenste isolatiewaarde en het beschikbare budget.

Contacteer ons vandaag nog om uw gevelisolatie en afwerking met ons te bespreken. Wij helpen u graag bij zowel uw gedeeltelijke renovatie als bij uw totaalrenovatie. Onze professionals komen graag ter plaatse voor vrijblijvend advies op maat en een prijsofferte. Maak nu uw afspraak.

Galerie

Bekijk de kwaliteit van ons werk

Neem contact met ons op

We contacteren je zo snel mogelijk