Buitenschrijnwerkerij

Droomt u van een apart ontwerp van specifieke elementen aan de buitenkant van uw huis? Wilt u dat uw aanbouw of veranda een eyecather wordt? Bij ons is werkelijk alles mogelijk!

Het spreekt voor zich dat als wij ons profileren als uw partner voor totaalrenovaties, dat wij ook meester zijn in alle buitenschrijnwerkerij.

BUITENSCHRIJNWERKERIJ

Deze term verwijst naar de bouwconstructies en elementen die zich aan de buitenkant van een gebouw bevinden. Enkele voorbeelden zijn: ramen, deuren, gevelbekleding, terrassen, balkons, veranda’s, dakconstructies, luiken en zonwering, carports, tuinhuizen,…
Het spreekt voor zich dat bij elke totaalrenovatie, bij- of aanbouw, er iets van buitenschrijnwerkerij zal uitgevoerd moeten worden. Er is niets dat wij niet kunnen, voor elke uitdaging hebben wij de oplossing! En ook voor elk budget. In no time, zonder dat u er hinder van heeft, hebben wij de klus voor u geklaard.

RAMEN EN DEUREN

Ons uitgebreide aanbod van ramen en deuren biedt voor ieder wat wils, met oplossingen die aan al uw wensen en behoeften voldoen.
Wat maakt ons aanbod dan zo speciaal?

We werken samen met meerdere leveranciers die diverse profielen, bekende, kwalitatieve en duurzame merken leveren. Wij maken voornamelijk gebruik van driedubbele beglazing om een optimaal comfort en een hoge mate van duurzaamheid te garanderen. Dit betekent dat wij u een uitgebreid aanbod, ook qua materialen, kunnen aanbieden. Zo hebt u bij ons een ruime keuze tussen hout, pvc en aluminium. Onze diverse selectie stelt u in staat om uw huis een unieke uitstraling te geven die past bij uw persoonlijke stijl en smaak.

Onze ramen en deuren bieden niet alleen esthetische voordelen, maar ook praktische oplossingen. U kunt kiezen uit verschillende isolatieniveaus om uw energierekening te optimaliseren en geluidsoverlast te minimaliseren.

Wanneer we een droom in gedachten hebben, willen we graag iemand onder de arm nemen die dat zo goed mogelijk kan realiseren. AMS SYSTEMS is uw droompartner: multigetalenteerd, generaties lange ervaring, professionaliteit en uitmuntende kwaliteit en klanttevredenheid staan bij ons voorop.

Galerie

Bekijk de kwaliteit van ons werk

Neem contact met ons op

We contacteren je zo snel mogelijk