Crepi en gevelwerken

Wil u uw woning een nieuwe uitstraling geven? Kies dan voor onze hoogwaardige crepi en gevelwerken!

Met onze professionele aanpak zorgen wij ervoor dat uw gevel en woning er weer als nieuw uitzien.

AMS SYSTEMS is een gevestigde waarde binnen de Europese crepimarkt. Wij kunnen terugvallen op 4 generaties lang aan overgeleverde kennis en ervaring. Wij bezitten een uniek talent en originele plaatsingstechnieken voor crepi, die je in België nergens anders vindt! Wij hebben vele realisaties op ons palmares staan, niet alleen in België maar ook in heel Europa.

Ons ervaren team van vakmensen staat voor u klaar om de perfecte crepi-afwerking aan te brengen. Met onze ruime keuze aan kleuren en texturen, kunnen we uw gevel een stijlvolle en moderne uitstraling geven, die bij uw persoonlijke smaak past.
Wij werken enkel met hoogwaardige materialen zodat uw gevel bestand is tegen alle weersomstandigheden en jarenlang mooi blijft.
Onze klantgerichte benadering staat centraal. We luisteren zorgvuldig naar uw wensen en zorgen voor een uitmuntende afwerking. Met onze vakkennis en ervaring staan we garant voor topkwaliteit en een uitstekend resultaat.

U hoeft alleen nog maar een afspraak te maken en onze medewerker ter plaatse te ontvangen voor een vrijblijvend persoonlijk advies en prijsofferte op maat.

Waarom zou u kiezen voor een gevel in crepi?

Hier zijn alvast enkele goede redenen:

Esthetisch aantrekkelijk

Crepi gevelbekleding kan een moderne en stijlvolle uitstraling aan een gebouw geven. Het is verkrijgbaar in verschillende kleuren en texturen, waardoor het mogelijk is om de meest exclusieve look te creëren.

Isolatievoordeel

Crepi gevelbekleding kan ook dienen als isolatielaag en de thermische prestaties van een gebouw verbeteren. Het helpt om warmteverlies te verminderen en energie-efficiëntie te bevorderen.

Onderhoudsvriendelijk

Crepi gevelbekleding vereist over het algemeen weinig onderhoud. Het oppervlak is waterafstotend en voorkomt zo dat vuil zich kan hechten. Het kan eenvoudig worden gereinigd met een hogedrukreiniger of een mild schoonmaakmiddel.

Veelzijdigheid

Crepi gevelbekleding kan op verschillende ondergronden worden aangebracht, zoals baksteen, beton, hout en metaal. Dit maakt het een veelzijdige keuze voor elk renovatieproject.

Langdurige bescherming

Crepi gevelbekleding biedt bescherming tegen verschillende weersomstandigheden zoals regen, zon en vorst. Het beschermt het metselwerk of betonnen oppervlak tegen vochtinfiltratie en voorkomt zo structurele schade.

Duurzaamheid

De meeste crepi gevelbekleding is bestand tegen vervaging, scheuren en krimpen, waardoor het een duurzame optie is. Het kan vele jaren meegaan zonder dat er grote reparaties of vervangingen nodig zijn.

Voor en na

Galerie

Bekijk de kwaliteit van ons werk

Neem contact met ons op

We contacteren je zo snel mogelijk