Deelrenovatie

Het spreekt voor zich dat als wij ons profileren als uw partner voor totaalrenovaties, dat wij ook kei zijn in gedeeltelijke renovaties!

Uw droom is misschien niet zo groot dat u meteen heel uw huis gaat renoveren of een geheel nieuwe woning gaat zetten. Misschien wilt u slechts één of enkele kamers heropfrissen of bepaalde kamers herindelen en een nieuwe functie geven. Of u wilt misschien uw woning energiezuiniger maken en om zo op termijn besparingen te realiseren.

Ook daarvoor kan u op ons rekenen! Wij zorgen dat de gedeeltelijke renovatie volledig en harmonieus opgaat in het bestaande geheel. En zoals steeds werken wij met de beste vakmensen en kwaliteitsvolle, duurzame merken en materialen.
Wij zorgen dat de werken volledig naar wens uitgevoerd worden, met minimale verstoring van uw dagdagelijkse leven. Afhankelijk van de grootte van uw renovatie zorgen wij voor het geheel van A tot Z, van eventuele sloopwerken tot de detailafwerking. Wij waken over elke stap, ook qua timing en budget zodat u op het einde niet voor verrassingen te staan komt.

Contacteer ons vrijblijvend en maak ons uw droom kenbaar. Door onze generatielange ervaring, hebben wij een goed oog voor alle mogelijkheden.

AMS SYSTEMS is graag uw partner om u hierin te begeleiden. Onze medewerkers komen graag ter plaatse voor een vrijblijvend, gratis advies en prijsofferte.

Neem contact met ons op

We contacteren je zo snel mogelijk