Gevelsteen

De gevels van een gebouw geven het geheel een heel aparte uitstraling. Het spreekt voor zich dat de materiaalkeuze voor de gevel een belangrijke keuze is.

Er zijn verschillende soorten gevelstenen verkrijgbaar, waaronder:

Baksteen

Dit is de meest voorkomende en populaire keuze voor gevels. Bakstenen zijn duurzaam, gemakkelijk te onderhouden en verkrijgbaar in verschillende kleuren en texturen.

Kalkzandsteen

Dit materiaal wordt gemaakt van kalk, zand en water. Het is licht van gewicht, geluidsisolerend en brandbestendig.

Natuursteen

Dit omvat materialen zoals graniet, kalksteen, zandsteen en leisteen. Natuursteen geeft een luxe uitstraling aan de gevel, en is duurzaam en bestand tegen verschillende weersomstandigheden.

Betonsteen

Dit is een kunstmatig materiaal dat wordt gemaakt van cement, zand en andere toevoegingen. Betonstenen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en texturen en zijn een betaalbaar alternatief voor natuursteen.

Wij werken samen met verschillende leveranciers en kunnen u daarom een breed gamma aan gevelsteen opties bieden. We selecteerden de beste merken, gekend om hun onberispelijke kwaliteit, omdat wij enkel kwaliteit afleveren. Naast onze goede connecties bezitten wij zelf een grote voorraad aan bouwmaterialen, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over beschikbaarheid, ongeacht wat zich op de markt voordoet.

Wilt u uw woning een hele transformatie laten ondergaan? AMS SYSTEMS is graag uw partner en wij begeleiden u graag om de juiste gevelsteen te kiezen, in functie van uw voorkeuren, smaak en budget. Neem vandaag nog contact met ons op en onze medewerkers komen graag ter plaatse voor een vrijblijvend, gratis advies en prijsofferte.

Galerie

Bekijk de kwaliteit van ons werk

Neem contact met ons op

We contacteren je zo snel mogelijk