Isolatiewerken in alle toepassingen

AMS SYSTEMS houdt u warm!
Het spreekt voor zich dat als wij ons profileren als uw partner voor totaalrenovaties, dat wij ook de ideale keuze zijn voor al uw isolatiewerken.

Isolatiewerken omvatten verschillende activiteiten die gericht zijn op het isoleren van constructies om warmte, geluid, vocht en koude te verminderen of te vermijden. Enkele voorbeelden van isolatiewerken:

Thermische isolatie

Dit omvat het aanbrengen van isolatiematerialen zoals glaswol, steenwol, houtwol, cellulose, schuimisolatie, spuitisolatie, isolatieplaten of -schuim op muren, daken, vloeren en andere oppervlakken. Dit helpt om warmte binnen te houden tijdens koude periodes en warmte buiten te houden tijdens warme periodes.

Koudebrugonderbreking

Koudebruggen zijn punten in de constructie waar warmte gemakkelijker kan ontsnappen, waardoor energieverlies optreedt. Isolatiewerken kunnen het plaatsen van thermische isolatiematerialen rond koudebruggen omvatten, zoals isolatieschalen rond raam- en deuropeningen, isolatie rond leidingen en buizen, en isolatiematerialen rond structurele elementen.

Geluidsisolatie

Geluidsisolatie werken omvatten het aanbrengen van materialen zoals geluidsisolerende panelen, geluidsisolerende schermen, dubbele beglazing, geluidsisolerende deuren en geluiddempende wandbekleding om geluid te verminderen en te voorkomen dat het zich verspreidt van en naar binnenruimtes.

Solerende beglazing

Dit omvat het vervangen van enkel glas door dubbel glas of hoogrendementsglas om warmteverlies via ramen te verminderen.

Vochtwering

Dit omvat het aanbrengen van waterdichte membranen, afdichtingsmaterialen, vochtopnemende coatings en dampremmers op muren, daken, vloeren en andere oppervlakken om vochtproblemen zoals lekkages, condensatie en schimmelvorming te voorkomen.

Luchtdichting

Isolatiewerken omvatten ook het afdichten van luchtlekken in gebouwen, zoals het afdichten van kieren en naden rond ramen en deuren en het controleren van de algehele luchtdichtheid van het gebouw.

Waarom zou je je woning extra goed of beter willen isoleren?

Om de energie-efficiëntie te verbeteren

Om vochtproblemen te voorkomen

Om het wooncomfort te verhogen

Om geluidsoverdracht te verminderen en

Al onze bouwprojecten voldoen aan de strengste isolatienormen, zodat u op beide oren kan slapen dat uw woning geen energie verliest.

Wanneer u uw woning extra isoleert, kunt u bij de overheid subsidies aanvragen. Als u voor AMS SYSTEMS kiest als uw partner voor uw renovatiewerken, dan begeleiden wij u hier in. Maak vandaag nog een afspraak en een van onze medewerkers komt graag ter plaatse voor een vrijblijvend, gratis advies en prijsofferte op maat.

Galerie

Bekijk de kwaliteit van ons werk

Neem contact met ons op

We contacteren je zo snel mogelijk