Keukenrenovatie

Wij kunnen elke bestaande keuken upgraden tot een nieuwe parel.

Hebt u liever een geheel nieuwe keuken? Dan is AMS SYSTEMS uw partner! Vertrouw ons uw keukenrenovatie toe en wij maken in functie van uw wensen een keukenontwerp. Wij staan u bij in elke stap om uw droomkeuken tot stand te laten komen. Voor u het weet, staat u te kokkerellen in uw gloednieuwe keuken.

Waarom zou u uw keuken renoveren?

Betere functionaliteit

Een nieuwe keuken kan worden ontworpen met meer opslagruimte, betere werkruimte of het toevoegen van moderne apparatuur die het koken gemakkelijker maakt.

Waardestijging

Een keukenrenovatie doet de waarde van uw huis stijgen.

Energiebesparing

Moderne inbouwapparaten zijn zuiniger dan oude modellen en zorgen mee voor een kostenbesparing in uw energierekening.

Esthetiek

Misschien is uw huidige keuken verouderd en ben je er op uitgekeken; een nieuwe keuken kan een blikvanger worden, een streling voor het oog.

In een mum van tijd kan uw vertrouwde keuken worden omgetoverd tot een ruimte die weer voldoet aan de eisen van uw gezin en levensstijl. Wij weten dat een keuken het kloppende hart is van elke woning. Wij ontfermen ons dan ook met de grootste zorg en precisie om het tot uw droomkeuken te realiseren.

AMS SYSTEMS staat garant voor een smetteloze uitvoering, van A tot Z, van elk renovatieproject. Wij begeleiden u tevens graag in het gehele keuzeproces, van materiaalkeuze tot de keuze van uw apparaten en de detailafwerking. Maak vandaag nog een afspraak en een van onze medewerkers komt graag ter plaatse voor een vrijblijvend, gratis advies en prijsofferte.

Galerie

Bekijk de kwaliteit van ons werk

Neem contact met ons op

We contacteren je zo snel mogelijk