Pleister en stucadoorwerken

Wij strijken alle plooien glad!

Het spreekt voor zich dat als wij ons profileren als uw partner voor totaalrenovaties, dat wij ook kei zijn in alle pleister- en stucadoorwerken.
Pleisterwerken dienen voornamelijk ter verbetering van de esthetiek en de bescherming van oppervlakken. Het kan worden uitgevoerd op verschillende ondergronden, zoals metselwerk, beton, gipsplaten en hout. Naast het gladmaken van oppervlakken dient het pleisterwerk ook als basis voor verdere afwerking, zoals schilderen of behangen.

Pleisteren is een delicaat en precies werk. Het is niet iedereen gegeven om perfect te kunnen pleisteren. U wilt dit daarom vooral aan ervaren vaklui toevertrouwen, zoals wij.
Na jarenlange ervaring, bezitten wij de knowhow en de vaardigheid om al uw wanden en plafonds spiegelglad en egaal af te werken. Het resultaat is een lust voor het oog.

Wij zullen in elke ruimte, in elke situatie, steeds de beste materialen voor de klus kiezen. Tot onze favorieten behoren onder andere de fix & finish en MP75 spuitpleister. Wij leveren elke ruimte, muren en plafonds, steeds spiegelglad en schildersklaar af!
Neem vandaag nog contact met ons op om uw renovatieproject met ons te bespreken. Wij zijn een kei in totaalrenovaties, een gevestigde waarde op de Europese bouwmarkt! Onze medewerkers komen graag ter plaatse voor een vrijblijvend, gratis adviesgesprek en prijsofferte op maat.

Galerie

Bekijk de kwaliteit van ons werk

Neem contact met ons op

We contacteren je zo snel mogelijk