Rioleringswerken

Het spreekt voor zich dat als wij ons profileren als uw partner voor totaalrenovaties, dat wij ook de beste keuze zijn voor al uw rioleringswerken.


Rioleringswerken zijn werkzaamheden die worden uitgevoerd aan het rioleringssysteem. Dit kan variëren van het aanleggen van nieuwe rioleringen tot het repareren, vervangen en onderhouden van bestaande rioleringen. Rioleringswerken zijn essentieel voor de afvoer van afvalwater en regenwater.

Rioleringswerken bij renovatie omvatten verschillende taken die nodig zijn om het bestaande rioleringssysteem te repareren, vervangen of upgraden. Deze werken zijn gericht op het verbeteren van de afwatering en het voorkomen van lekkages of verstoppingen. Enkele specifieke taken die kunnen worden uitgevoerd tijdens rioleringswerken bij renovatie zijn onder andere:

Inspectie

Het uitvoeren van een grondige inspectie van het huidige rioleringssysteem om problemen op te sporen, zoals scheuren, breuken of verzakkingen. Wij bezitten een eigen camera voor camerainspectie. (>>link naar de pagina over rioolinspectie met camera)

Ontstopping

Het verwijderen van eventuele verstoppingen in het rioleringssysteem. Dit kan worden gedaan door gebruik te maken van mechanische methoden, zoals het gebruik van ontstoppingsveren of hogedrukreinigers, om de verstopping los te maken en te verwijderen.

Reparatie

Het herstellen van eventuele schade aan het bestaande rioleringssysteem, zoals het dichten van lekken, het vervangen van beschadigde leidingen of het repareren van verzakkingen.

Aanpassingen

Bij renovaties kunnen er wijzigingen nodig zijn in het bestaande rioleringssysteem om te voldoen aan de nieuwe lay-out of indeling van het gebouw. Deze aanpassingen kunnen het verplaatsen of toevoegen van nieuwe afvoerleidingen betreffen.

Vervanging

Indien nodig kunnen oude of verouderde rioleringsleidingen volledig worden vervangen door nieuwe leidingen. Dit kan bijvoorbeeld gebeuren als er structurele problemen zijn met de huidige leidingen of als er een upgrade nodig is om te voldoen aan nieuwe normen of eisen.

Contacteer ons voor uw totaalrenovatie of deel uw bezorgdheid met betrekking tot uw rioleringssysteem met ons. Wij doen graag een inspectie om uw probleem in kaart te brengen.

Galerie

Bekijk de kwaliteit van ons werk

Neem contact met ons op

We contacteren je zo snel mogelijk