Totaalrenovatie

Bent u op zoek naar een totaalrenovatie die uw woning omvormt in die van uw dromen? Zoek niet verder! Onze ervaren professionals staan klaar om u te helpen bij het realiseren van uw renovatieproject.

AMS SYSTEMS, totaalrenovatie marktleider, van A tot Z!

Met ons totaalrenovatiepakket bieden wij u een alles-in-één oplossing die uw huidige woning volledig transformeert. Of het nu gaat om het vernieuwen van uw dak, de keuken, badkamer, vloeren of het herinrichten van de hele indeling van uw woning, wij kunnen het allemaal voor u uitvoeren.
Waarom zou u voor AMS SYSTEMS kiezen?

Ons team bestaat uit hooggekwalificeerde vakmensen die gespecialiseerd zijn in verschillende renovatiegebieden. Dit stelt ons in staat om de hoogste kwaliteit en consistentie te leveren in al onze renovatieprojecten. Van het eerste ontwerp tot de uiteindelijke oplevering, kan u rekenen op ons team van experts om uw wensen en behoeften te overtreffen.

Naast de hoge kwaliteit van ons vakmanschap, begrijpen wij ook het belang van tijd en budget. Wij streven ernaar om uw renovatieproject op tijd en binnen het vastgestelde budget te voltooien, zonder concessies te doen aan de kwaliteit. Onze transparante aanpak zorgt ervoor dat u gedurende het hele proces op de hoogte blijft van de voortgang en kosten. Tijdens de gehele renovatiecyslus zijn wij transparant en wordt u betrokken via wekelijkse vergaderingen.
Wanneer u kiest voor ons totaalrenovatiepakket, hoeft u zich geen zorgen te maken over het coördineren van verschillende aannemers of het vinden van leveranciers. Wij hebben alle expertise en de meeste materialen zelf in huis en zoniet laten wij ons bijstaan. Onze uitgebreide ervaring stelt ons in staat om efficiënt en effectief samen te werken met alle betrokken partijen, waardoor het proces soepel verloopt.

Vanaf de eerste afspraak hebt u een aanspreekpunt waar u ten allen tijde op kan rekenen. Elke vraag wordt beantwoord, elke zorg wordt ontnomen, in elke keuze wordt u bijgestaan door experts, van alles bent u op de hoogte. Kortom, wij bieden een verregaande begeleiding van elk van onze klanten. Wij luisteren aandachtig naar al uw wensen, maken een plan van aanpak, de nodige voorontwerpen, een kostenraming en wij voeren dagelijkse controles uit op al onze werven om te garanderen dat alles strikt volgens plan uitgevoerd wordt.

Wij leveren standaard 10 jaar garantie op al onze werken.

Laat ons uw droom werkelijkheid maken en geef uw woning een complete makeover met ons totaalrenovatiepakket. Neem vandaag nog contact met ons op en een van onze adviseurs komt graag ter plaatse voor een vrijblijvend, gratis adviesgesprek en een prijsofferte op maat.

Voor en na

Voor

Na

Voor

Na

Voor

Na

Neem contact met ons op

We contacteren je zo snel mogelijk