Bijbouw - Aanbouw

Hebt u behoefte aan extra ruimte? AMS SYSTEMS is uw partner voor al uw aanbouw!Er zijn verschillende redenen waarom het interessant kan zijn om aan uw woning aan te bouwen:

Extra ruimte

Als er behoefte is aan meer leefruimte, zoals een extra slaapkamer, kantoor, speelkamer of hobbyruimte, kan het aanbouwen van een extra kamer of verdieping aan uw woning de beste oplossing zijn.

Esthetische verbeteringen

Soms kan het aanbouwen van een extra ruimte bijdragen aan het esthetische aspect van de woning. Een goed ontworpen aanbouw kan het uiterlijk van uw huis verbeteren en het aantrekkelijker maken.

Waardevermeerdering

Het aanbouwen van een extra ruimte aan uw woning zal de waarde van uw woning verhogen. Dit kan vooral gunstig zijn als er in de toekomst plannen zijn om het huis te verkopen.

Uitbreiden van sociale ruimtes

Als u graag mensen ontvangt, kan een aanbouw zoals een serre, veranda of patio zorgen voor een extra sociale ruimte waar u uw gasten kunt verwelkomen.

Als u eenmaal beslist hebt om aan uw woning bij te bouwen, zijn er verschillende belangrijke aspecten om rekening mee te houden.

Hieronder volgen enkele punten die van belang zijn:

Bouwvergunning

Controleer of een bouwvergunning nodig is voordat u begint met aanbouwen of laat dit aan een van onze adviseurs over.

Termijn

Houd een realistische termijn voor ogen voor de aanbouw. Bespreek dit met het bouwteam en houd rekening met eventuele vertragingen door slecht weer of onverwachte problemen.

Bouwplan

Werk samen met AMS SYSTEMS om een gedetailleerd bouwplan te maken, waarin alle specificaties van de nieuwe aanbouw worden opgenomen. Het plan zal voldoen aan uw behoeften en functioneel zijn, terwijl het ook past bij de stijl en structuur van uw bestaande woning.

Energie-efficiëntie

Overweeg om energie-efficiënte elementen op te nemen in uw aanbouw, zoals isolatie, hoogrendementsbeglazing en duurzame verwarmingssystemen. Dit kan zorgen voor lagere energiekosten op langere termijn.

Bouwmaterialen

Kies de juiste bouwmaterialen die passen bij de stijl van de woning, zodat de aanbouw naadloos in het geheel past. Wij werken alleen maar met kwaliteitsvolle leveranciers en bezitten zelf ook een grote eigen voorraad aan zorgvuldig geselecteerde en hoogwaardige bouwmaterialen.

Functioneel ontwerp

Denk goed na over de indeling en het doel van de nieuwe aanbouw. Zorg ervoor dat het ontwerp voldoet aan uw behoeften en dat het de leefruimte vergroot op een manier die past bij uw levensstijl.

Kies voor AMS SYSTEMS als uw gewaardeerde partner, om u vakkundig te begeleiden gedurende het gehele beslissingsproces en de daaropvolgende uitvoering van alle werkzaamheden.

Ons team van professionals staat tot uw dienst voor persoonlijk advies en komt graag ter plaatse voor een vrijblijvende prijsofferte. Maak vandaag nog een afspraak.

Gallerie

Bekijk de kwaliteit van ons werk

Neem contact met ons op

We contacteren je zo snel mogelijk