Gyprocwerken

Perfect afgewerkt interieur met Gyproc: van ruwe muren naar strakke pracht!

Het spreekt voor zich dat als wij ons profileren als uw ideale partner voor totaalrenovaties, dat wij ook kei zijn in gyprocwerken!

Gyproc of gipskarton is erg veelzijdig in gebruik en laat je toe om op een relatief eenvoudige manier uw interieur af te werken of aan te passen. Wij gebruiken gyproc in al zijn toepassingen. In functie van de situatie zullen wij in elke ruimte en op elke plaats het correcte type gyproc kiezen, gebruikmakend van dubbele metal studs.

Er zijn 3 soorten gyproc:

Witte gyproc

Voor de meeste toepassingen binnenshuis

Roze gyproc

Deze is brandwerend en wordt bijvoorbeeld op zolder gebruikt

Groene gyproc

Deze is waterwerend en zal in keukens en badkamers gebruikte worden

Wat zijn de mogelijkheden?

Plaatsen van scheidingswanden

Dit laat u toe om binnenruimtes te verdelen en nieuwe kamers te creëren.

Speciale constructies

Dit kunnen meer complexe gyprocwerken zijn, zoals het creëren van ingebouwde kasten of andere maatwerkoplossingen met behulp van gipsplaten.

Plafondafwerking

Hierbij worden gipsplaten gebruikt om een nieuw verlaagd plafond te realiseren of een bestaand plafond te renoveren. Een verlaagd plafond in gyproc is een goede oplossing wanneer u uw plafond extra wil isoleren of ruimte nodig hebt voor ventilatiebuizen, elektrische leidingen of om inbouwspots te plaatsen.

Voorzetwanden

Gelijkaardig aan het verlaagde plafond, laat het gebruik van voorzetwanden u toe om op bestaande muren leidingen of isolatie te verbergen.

Dankzij ons vakmanschap en jarenlange ervaring is uw interieur in een mum van tijd en volgens de regels van de kunst verbouwd of afgewerkt. AMS SYSTEMS is graag uw partner in de uitvoering van uw gehele renovatie. Neem vandaag nog contact met ons op en een van onze medewerkers komt graag ter plaatse voor een vrijblijvend, gratis advies en prijsofferte.

Galerie

Bekijk de kwaliteit van ons werk

Neem contact met ons op

We contacteren je zo snel mogelijk