Nutsvoorzieningen

Het betere buis- en bedradingswerk

Wanneer u uw woning renoveert, is de bebuizing en bedrading van uw woning één van de belangrijkste werkzaamheden. Het zijn de aderen van uw woning en die dienen zorgvuldig geplaatst te worden.

Het spreekt voor zich dat als wij ons profileren als uw partner voor totaalrenovaties, dat wij ook de beste keuze zijn voor al uw nutsvoorzieningen.
Wij staan garant voor een veilige en kwaliteitsvolle uitvoering van uw elektriciteits- en sanitaire werken, gasvoorziening, riool- en afvalwaterbeheer, koeling, verwarming en al wat er nog bij komt kijken.

ELEKTRICITEITSWERKEN

Ongeacht totaalrenovatie of slechts gedeeltelijke renovatie, wilt u dat uw elektriciteitswerken conform de normen gebeuren, met veiligheid voorop om u het grootste comfort te geven in uw woonruimtes. Onze ervaren elektriciens zorgen dat alles piekfijn uitgevoerd wordt, zodat u op beide oren kan slapen en achteraf genieten van een ongekend comfort.

Wij voorzien ook in uw behoefte aan domotica, beveiligingssystemen, zonnepanelen en verlichting.
Wist u dat men om de 25 jaar verplicht is om de elektriciteit in een woning te laten keuren of bij elke wijziging van de elektriciteitsinstallatie? Wij leveren bij onze elektriciteitswerken standaard ook een keuringsattest voor uw nieuwe installatie.

SANITAIR

Wij zorgen dat al uw sanitaire ruimtes tot in de puntjes zijn afgewerkt. Van de aanleg van alle leidingen, koppeling aan het rioolnetwerk tot het installeren van al uw sanitaire toestellen.
Wij plaatsen ook waterverzachters, waterfilters, regenwaterpompen en regenwaterstations.

KOELING EN VERWARMING

Niets is heerlijker dan te vertoeven in een aangename atmosfeer, zonder al te veel temperatuurverschillen. Een constante temperatuur zorgt ook dat er niet extra hoeft opgewarmd of gekoeld te worden, wat zeer gunstig is voor uw energiefactuur. De ideale oplossing hiervoor is vloerverwarming. Met deze oplossing bespaart u ook ruimte en kan u optimaal genieten van uw oppervlakte.

Wij bieden verschillende oplossingen aan om uw woning te verwarmen of te verkoelen. Met aandacht voor uw budget en uw voorkeuren, kunnen wij u mee adviseren om de duurzaamste keuze te maken die u het meeste rendement oplevert.
Tegenwoordig dienen woningen aan bepaalde EPB-normen te voldoen. Omdat woningen vandaag de dag zo goed geïsoleerd zijn, is er niet voldoende circulatie van verse lucht. In dergelijk geval hebt u de keuze tussen verschillende ventilatiesystemen: A, B, C of D. Wij kunnen elk van deze systemen voor u realiseren en u adviseren welke in uw bouwproject het beste comfort en rendement oplevert.

AMS SYSTEMS staat bekend om zijn integrale oplossingen. Wij voeren alle werken uit van A tot Z. Bovendien streven wij ernaar om eerlijke prijzen te bieden, complete transparantie gedurende het hele project, zodat u nooit voor onaangename verrassingen komt te staan. Ons deskundig team van professionals staat altijd klaar om u te begeleiden bij uw keuzes, zodat u kunt rekenen op een optimaal gebruik van uw budget en de beste waarde voor uw investering.
Maak vandaag nog een afspraak met een van onze medewerkers. Wij komen graag ter plaatse voor een vrijblijvend, gratis advies en prijsofferte voor al uw renovatiewerken.

Gallerie

Bekijk de kwaliteit van ons werk

Neem contact met ons op

We contacteren je zo snel mogelijk