Plafonneringswerken

Een feilloos afgewerkt plafond tilt uw interieur naar nieuwe hoogtes!

Het spreekt voor zich dat als wij ons profileren als uw partner voor totaalrenovaties, dat wij ook kei zijn in het afwerken, met name ook voor alle plafoneringswerken!

Plafonds kunnen op verschillende manieren worden afgewerkt, met name via bezetting, fix & finish, MP75 of met gyproc. Wij zullen in elke situatie steeds de beste methoden en materialen kiezen om u een onberispelijk plafond te leveren.

Bij een totaalrenovatie analyseren we de kwaliteit van het huidige plafond en kunnen bestaande oneffenheden en scheuren herstellen zodat het plafond er weer glad en strak uitziet. Soms is het voordeliger om het bestaande af te breken en een geheel nieuw plafond te realiseren. Ook wanneer de indeling van een kamer wijzigt, is het soms wenselijk om de verlichting mee aan te passen aan de gewijzigde situatie.

Wij, bij AMS SYSTEMS, zijn een gevestigde waarde als het op totaalrenovaties aankomt. Maak vandaag nog een afspraak! Een van onze medewerkers komt graag ter plaatse voor een vrijblijvend, gratis adviesgesprek en een prijsofferte op maat.

Galerie

Bekijk de kwaliteit van ons werk

Neem contact met ons op

We contacteren je zo snel mogelijk