Zolderrenovatie

AMS SYSTEMS brengt uw zolder naar een hoger niveau!


Hebt u een zolder waar meer potentieel in zit dan waarvoor het heden gebruikt wordt? Misschien is het een idee om deze te renoveren en er zo meer uit te halen.

Waarom zou u uw zolder renoveren?

Extra leefruimte

Een gerenoveerde zolder kan worden omgebouwd naar een extra slaapkamer, een studeerkamer, een speelkamer voor kinderen, een home gym, een hobbyruimte of zelfs een thuiskantoor. Het renoveren van de zolder kan dus helpen om de leefruimte in huis te vergroten zonder de noodzaak van een aan- of bijbouw.

Waardestijging van het huis

Door de zolder te renoveren en te transformeren in een bruikbare ruimte, kan de waarde van de woning stijgen. Een gerenoveerde zolder, die voldoet aan de geldende isolatienormen zorgt voor een energiezuiniger huis. Potentiële kopers zien een gerenoveerde zolder als een extra voordeel en dit zal de verkoopprijs van het huis positief beïnvloeden.

Kostenbesparing

In plaats van te verhuizen naar een groter huis, kan het renoveren van de zolder een manier zijn om extra ruimte te creëren. Indien de renovatie gepaard gaat met extra isolatie, dan zal dit tevens de energiefactuur en de EPC-waarde van het huis gunstig beïnvloeden.

Wij hechten grote waarde aan de tevredenheid van onze klanten en wij zorgen ervoor dat elk aspect van de renovatie aan uw wensen voldoet. Wij luisteren aandachtig naar uw ideeën, behoeften en budget, en werken samen een plan op maat uit dat aan al uw verwachtingen voldoet.

Bovendien beschikken wij over een team van hooggekwalificeerde vakmensen die elk aspect van uw zolderrenovatie met zorg en aandacht zullen uitvoeren. Of het nu gaat om isolatie, elektriciteit, loodgieterij of het leggen van vloeren, wij werken alleen samen met professionals die bewezen hebben de hoogste kwaliteit te leveren. U kunt erop vertrouwen dat uw zolderrenovatie wordt uitgevoerd volgens de hoogste normen.

Wij zijn steeds beschikbaar voor al uw vragen betreffende al uw renovatiewerken. Neem vandaag nog contact met ons op. Een van onze medewerkers komt graag ter plaatse voor een vrijblijvend, gratis adviesgesprek en een prijsofferte op maat.

Galerie

Bekijk de kwaliteit van ons werk

Neem contact met ons op

We contacteren je zo snel mogelijk